NEW BLOG!

NY BLOGG - http://themusicneverstops.blogg.se/. Jag var tvungen på grund av att Bloglovin' inte ville samarbeta med denna. Så jag hoppas ni hakar på. :) Samma grej - annat namn. Har hållt på hela kvällen att kopiera mina inlägg över dit, så nu är jag så fruktansvärt trött haha. Ses där! :*

I'D RATHER BE WITH YOU.

Två bilder från jobbet igår. Min fina mysiga tröja och det underbara vädret. LOVELY!!

A NIGHT OUT.

Vi hamnade på Friday's på Stureplan igår. Hade aldrig varit där förut och jag dööör vad god mat. SHIT.. Jag kan bara säga såhär - GÅ DIT. Senare under kvällen hamnade vi på O'Learys i Sollentuna. Bra kväll. ♥ Idag är jag väldigt trött så jag orkar inte blogga så mycket.

SATURDAY NIGHT.

Eftersom jag är ledig imorgon, vilket inte har hänt på kanske ett halvår, så ska jag ut i nattlivet haha! Ska träffa min pungkula, käka middag och dricka lite vin. Superrrr. :) Det syns inte på bilden men jag har knästrumpor med typ nitar på - assnygga! Hoppas ni får en gryym lördag!

BLURRY.

APPLETINI & LOVE PUNCH.


.. Inte helt dumt att duscha i tror jag. Fast liiiite jobbigt läge här - de är ju så fina att man inte vill använda dem..

WE'RE SOLDIERS.

Haft en lugn och skön morgon. Druckit kaffe, fördrivit tiden med Spotify (särskilt Ulrik Munthers låt "Soldier". Såååå bra haha) och njutit av solen som skiner in genom fönstret. Mycket nice. :) Jobbar idag  - 12-22. Ska till Barkarby och mata Skalis mellan passen också, saknar honom! :* Jobbar imorgon med, men bara till 13. Jag tror faktiskt jag är ledig på söndag! :D Anywho, det kommer självklart upp tidsinställda inlägg. Ni vet, jag måste ju leverera nu när jag försöker bli en seriiiiöz bl0ggare. ;-)

EUPHORIA.

THERE IS LOVE BURNING TO FIND YOU.

Försökte skaffa Bloglovin' nu men självklart är det någonting knas så jag har kontaktat supporten. Hoppas de kan göra någonting, verkar ju som en bra grej! (: Jobbade 8-13 idag, var på Sodexo halva passet. Köpte en tv-tidning imorse, bara för att kunna kryssa i vilka program jag ska se. Får för mig såna där saker ibland, totally random haha. Nu måste jag gå ut med vovven och sen ska jag slappa tills dess att Tim klampar in genom dörren, då ska jag fortsätta slappa, fast med sällskap istället.

POCKET FLASK.

Hur tuff är inte den här?! Den kan nog vara väl till hands på jobbet those tough days he he he. Nej då, men den ska nog komma till användning på något sätt - annars är den ju fin att bara titta på också. Killen i kassan försökte packa på mig två stycken till och med (typ rabatt) men jag tyckte det räckte med en faktiskt. (: