NEW CLOTHES.

Top Shop.
Bik Bok. Har suktat efter denna sen jag såg den första gången. Kärleeeeek. Älskar att den är så lång!
Gina Tricot.

TOP SHOP JEWELRY.

Armbandet. ♥

WORKOHOLIC.

Godmorgon världen! Nu är jag på G till jobbet. Har en riktigt jobbig dag framför mig. Arbetspassen är 7:40-12, 12:30-16 och 19:15-22. Inte så kul vaaaa. Nä. Men cashen rullar in så det är bara att gilla läget. Har fixat fler tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen. Ha en bra lill-lördag nu!

WALK OF LIFE.

Lite skönhetsprodukter som fick följa med hem från stan i lördags. Hårfärgen använde jag tidigare idag - 5/5! Den är helt klart spikad som ny favorit!! Har också letat länge efter en riktigt ljus foundation som passar min hudton nu på vintern (använder iofs typ aldrig foundation längre men det kan vara bra att ha), och äntligen! Blev Maybellines nya "Fit me". :))

ROBOT.

Det här måste vara historiens tuffaste grej. Från Lagerhaus.

PICS.

1. På jobbet igår kväll. Åttonde arbetsdagen och jag var sjukt sliten. 2. Vi var på Stadsmissionen och hittade en sjukt fierce mössa.

SATURDAY.

Gårdagen var sjuuuuk. Att gå från att jobba 3 timmar, till 12 timmar, det är faktiskt sjukt. Skönt att den är över, aldrig sovit så bra som jag gjorde inatt. Jag har precis gjort kaffe och ska glida mot jobbet om 20 minuter. Ska till stan sen med Tim och Ollan. Nice, bränna lite lön. Ha en bra lördag. :*

I'M JUST A STEP AWAY.

Vill ha vår nu.. Byxorna, tröjan och skorna kommer snart hem till mig, mhmm.

NEW; ALL STARS & HI BAR.


- satan vad jag är förälskad.

CHILLIN' IN PINK.


Mina nya mysbyxor från Junkyard. ♥ Kommer leva i dem. Till vänster hänger min nya tygväska också. Hur nice är inte den liksom?! Aahh jag är så sjukt materialistisk men jag kan inte hjälpa det.

NIKE AIR.


Alltså, varför låter jag bara vissa kläder hänga på samma ställe och ruttna? Den här ska jag lätt börja använda igen, som jacka! Brukade ha den som tröja för ett par år sen men nu känner jag mer jacka liksom. Sjukt snygg är den i alla fall.

WALL OF PRIDE.

Tänkte bara tipsa om ett sjukt soft bluesband innan jag ger mig an min garderob (känns som att jag måste åstadkomma någonting vettigt denna dag). Omar and the Howlers - lyssna och njut!

LIEBE IST FÜR ALLE DA.

Rammstein ÄGDE Globen igår. Så stöööört bra. Det var eld, rök, fyrverkeri - ah, det var show. Helt klart det bästa jag har sett live. Jag vet inte vad jag ska säga, finns liksom inga ord. Alla borde ha en Rammstein-konsert på sin to do list. Just sayin'. :) Ze kingz aus Deutschland.

Idag skaffade jag Spotify och uppgraderade mig till unlimited mhmm. Jag kan vara en av de sista på jorden men jag har varit anti det sen det kom typ. Varför vet jag ej, det är ju skitsoft.

LOVE.


Mina fina.

AWESOMENESS.

Ikväll smäller det. Platserna kunde varit bättre och likaså min hälsa, men äsch, vad gör det när man ska se Rammstein. Det är bara att ladda för det kommer bli helt awesome.

VANS.

Hello snyggingar?! Måste ha ett par rosa, helt klart.

LUCKY'S BIRTHDAY.I lördags fyllde min älskade Lucky 7 år. Det firade vi med tårta och hon fick självklart en egen bit. Min söta lilla busunge. ♥ Vet inte vad livet skulle vara utan henne. :)

WATCH 'EM FADE WITH SUMMER'S HEAT.


MY SWEETHEART.


MAYBE I'M JUST AS BAD AS THIS HAS MADE ME FEEL.


SOME KIND OF MONSTER.

KEEL'S SIMPLE DIARY.


Fick hem den här fina saken i brevlådan idag. Plötsligt ska det faktiskt bli roligt att skriva dagbok. :) Den finns i flera färger men självklart blev det rosa för mig - vad annars liksom?! Beställde min härifrån.

BLINGIN'


Finaste skalet. ♥ Om ni liksom jag inte äger en iphone kan jag tipsa om denna sida. Det finns även andra som har massa fina skal så det är bara att söka runt. Google is your friend. Utbudet för tillbehör till androidtelefoner är lika med noll i de affärer jag har kikat i.. Jäkla trist!

BUT HOW COULD I HAVE KNOWN THAT YOU WANTED TO SETTLE A SCORE.