TRIVIUM & IN FLAMES @ GLOBEN.

(Bild från The Unholy Alliance 2008)

Jag hade en sjukt bra kväll igår.
Vi missade Insense pga strul med SL. Kom dit när Rise To Remain spelade - riktigt bra faktiskt. Sen körde Ghost igång. Jag bara satt och skakade på huvudet med hakan ner till knäna (sök på google/youtube om ni vill veta varför). Att han var utklädd till en satanistisk version av påven och rörde sig som Thomas Di Leva säger väl en hel del om ni inte orkar kolla.

När de var klara var det dags för Trivium. Jobbet ringde mig dock så jag var tvungen att springa in på toaletten för att svara. När jag lagt på hade de redan dragit igång med In Waves så jag sprang som en dåre tillbaka. Och jag var så lycklig. Mina kungar. Så jävla bra. Bäst var som vanligt Pull Harder on the Strings of Your Martyr. Kul att de körde Dying in Your Arms (den enda låten jag hade hört när jag såg dem första gången) också. Och Down from the Sky, som jag och Tim har en speciell relation till. (: Blir helt euforisk bara jag tänker tillbaka på hur bra de var.

Ni skulle sett draget när In Flames körde igång - sjukt! Och helt galet bra var de också. Vi hann dock bara höra ett par låtar innan vi var tvungna att sticka därifrån (pga att jag skulle upp och jobba idag) - bland annat min absoluta favorit Trigger.

Z-Z-Z-Z-EBRA.

SSSSSSNAKE.

@Glitter.

NEW; LEO TIGHTS.


IT'S ALL ABOUT THE DETAILS.

Ljusstake i form av krona - 39 kr på Inn & Finn.

MOVES LIKE JAGGER.

 

I HEARD HER SCREAMING, BEGGING TO THE SKY.


CAPTAIN AMERICA.


@Modekungen.

A REAL MAN.

COUNTING ALL THE ASSHOLES IN THE ROOM.

Köpte den här tröjan igår. Det är en pälskrage på och den är ju bara så sjukt mysig. 299 kr på H&M.

NEW; TUBE TOP.

@ Gina Tricot.

BUT I'LL TAKE THAT ROAD WHEN IT'S MY TURN.


Idag är jag ledig och ska träffa Frugan, vilket var sinnessjukt längesen. Kände för att vara lite Halloween:ig idag, vilket ni kan se hehe. :)